Werken bij Academia

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s voor onze locaties voor de opvangvormen dagopvang en BSO of een combinatie daarvan! Heb jij een diploma waarmee je kunt werken in de kinderopvang?

Doe de diploma check

Bij ons zorg je er binnen een team voor dat kinderen zich thuis voelen op de groep. Je biedt een veilige plek waarin je de kinderen emotioneel ondersteunt. Je volgt een duidelijk dagritme met daarin een balans tussen rust en activiteit. Hierbij  geef je o.a. aandacht aan de verzorging van het kind, activiteiten die de ontwikkeling stimuleren, het volgen van de ontwikkeling van het kind en het contact met ouders. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen bied je steeds wat meer uitdaging in de activiteiten en uitstapjes.

Als je voorkeur uitgaat naar kinderen van 0-4 jaar, kun je werken op groepen binnen de dagopvang. Werk je liever met kinderen vanaf vier jaar? Dan zijn er mogelijkheden binnen de  buitenschoolse opvang: voor schooltijd, na schooltijd en in schoolvakanties.

Klik hier om onze actuele vacatures te bekijken

Solliciteren

Wij bieden je graag een warm welkom! Stuur je motivatiebrief en CV naar info@kindcentrumacademia.nl of reageer op één van onze vacatures.
Open solliciteren kan altijd!

Bekijk onze opvangsoorten

  • Kinderdagverblijf 0-4 jaar

  • Buitenschoolse opvang 4-12 jaar

Scroll naar boven